| Czarne imprezy w Warszawie | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
bahia_oawi BOSS
Liczba postów : 67 Age : 37 Localisation : Warszawa Registration date : 04/03/2007
| Temat: Czarne imprezy w Warszawie Pią Mar 09, 2007 11:43 am | |
| O ludzie, to jest jakas paranoja zeby w stolicy nie bylo ani jednego dobrego klubu z czarna muzyka. Nadchodzi weekend a ja z kumpelami siedze i glowkoje dokad by sie wybrac i... nic nam nie przychodzi do glowy Jest niby Harlem i Fresh ale to juz dawno zeszlo na psy. Harenda mala. W Hotlu za duzo lansu. W Underze tylko soboty. No naprawde stolica nie ma sie gdzie bawic Moze wiecie cos o istnieniu dobrych imprez, o ktorych ja jeszcze nie wiem?? | |
|
| |
Bandit-Princess Pre-School Child
Liczba postów : 29 Age : 37 Localisation : Warsaw Crooklyn Registration date : 05/03/2007
| Temat: Re: Czarne imprezy w Warszawie Pią Mar 09, 2007 2:03 pm | |
| Arla nie marudz idziemy na clubbing dzisiaj najpierw Fresh pozniej Harlem ;> A co do imprez to niestety nie ma nic juz. Blond i On Off zamkneli, czasami w Punkcie i New Deepie są imprezy w naszych rytmach. Wiem, ze 6 kwietnia ma cos byc na Koszykowej, wiec trzeba tylko czekac. | |
|
| |
BabyPhat BOSS
Liczba postów : 83 Age : 37 Localisation : Mikołów Registration date : 04/03/2007
| Temat: Re: Czarne imprezy w Warszawie Pią Mar 09, 2007 3:13 pm | |
| Panikujecie u mnie jest tylko jeden klub...i raz w miseiacu jest czarna muza..w czwartek;/ takze nigdy tma nie byłam;P Kiedys jeszcz ebybly jak PFK robiło imprezy i Bambus i nas we Fraktalu gral..to było ok ale teraz..ehh..ostatni raz na imprezie bylam..yyyyyy..niepamietam:( Co prawda zawsze mozna po Katwicach posmigac..ale tam jest tylko jeden klub jazzowy a tak to zero czarnych klubów..Az płakać sie chce | |
|
| |
Liczba postów : 29 Age : 37 Localisation : Warsaw Crooklyn Registration date : 05/03/2007
| Temat: Re: Czarne imprezy w Warszawie Pią Mar 09, 2007 4:39 pm | |
| Klubów jazzowych to jest klika, chocby Tygmon, Helicon, ale jak dla mnie czarnych klubow jest za malo na cala Wawe jest tylko 5 | |
|
| |
bahia_oawi BOSS
Liczba postów : 67 Age : 37 Localisation : Warszawa Registration date : 04/03/2007
| Temat: Re: Czarne imprezy w Warszawie Pią Mar 09, 2007 4:56 pm | |
| - Bandit-Princess napisał:
- Klubów jazzowych to jest klika, chocby Tygmon, Helicon, ale jak dla mnie czarnych klubow jest za malo na cala Wawe jest tylko 5
i wszystkie sa shitowe dobra, ale juz nie narzekam, dzis sie mamy dobrze bawic | |
|
| |
| Temat: Re: Czarne imprezy w Warszawie Pon Mar 12, 2007 11:33 am | |
| I w końcu Arla dałaś ciała | |
|
| |
bahia_oawi BOSS
| Temat: Re: Czarne imprezy w Warszawie Pon Mar 12, 2007 2:45 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Czarne imprezy w Warszawie | |
| |
|
| |
| Czarne imprezy w Warszawie | |
|